Stucwerk

Naast het aanbrengen van microcement en microbeton, bent u voor het klassieke stucwerk bij Rotee Deco-Stuc ook aan het juiste adres. Wij bieden u verschillende vormen van stucwerk voor zowel interieur en exterieur.

Wanden behangklaar of sausklaar maken

Laat uw wanden behangklaar of sausklaar maken, zodat u na het stucwerk aan de slag kunt met de verdere afwerking van de wanden. Wij zorgen voor het glad maken van de wanden. Na het behangklaar of sausklaar maken is het mogelijk de muur te behangen of te sauzen. Sausklaar vraagt een meer gladde ondergrond dan behangklaar, waardoor daar iets meer tijd en geld in gaat zitten.

Afwerking van het plafond

Wilt u het plafond laten stucen? Stucwerk zorgt voor een mooi strak plafond, in tegenstelling tot het spackspuitwerk waar een nieuwbouwwoning vandaag de dag standaard van voorzien wordt. Kies voor een strak en glad plafond, dat u bovendien mooi af kunt laten werken met lijsten en ornamenten.

Glad stucwerk

Het vlak en glad afpleisteren van wanden en plafonds vormt steeds vaker een populaire vorm van afwerking. Het zorgt voor een luxe en rustige uitstraling in de woning, maar draagt bovendien bij aan het ruimtelijk effect. Glad stucwerk past in principe in ieder interieur. We kunnen u afhankelijk van de ondergrond en de toe te passen laagdikte meer vertellen over de pleister die het best aansluit bij uw specifieke wensen.

Sierpleister

Sierpleister vormt een verzamelnaam voor een groot aantal verschillende pleisters. U kent waarschijnlijk Spachtelputz, een van de mogelijkheden op dit gebied. U maakt gebruik van een korrelige sierpleister, beschikbaar in korreldiktes van 0,5 - 3mm. Uiteraard kunt u de sierpleister ook in verschillende kleuren aan laten brengen.

Buitengevel stucen

Voor het afwerken van buitenmuren kunt u ook terecht bij Rotee Deco-Stuc. Het geeft uw bestaande woning een mooie en frisse uitstraling. Daarnaast is het stucen van uw buitenmuren ook isolatie verbeterend en heeft het een brandvertragende en vochtwerende werking. Het stucwerk is op verschillende manieren af te werken. Deze zijn cementgebonden pleisterwerk, sierpleister, spachelputz of schuurpleister.

Toepassingen stucwerk

Vragen? Neem direct contact op!